Notícies


Curriculum

curriculum Miquel Mas i Cardona (Vilanova i la Geltrú 1965, COAC 23.478/8), arquitecte per la ETS Arquitectura de Barcelona (1992).

Carmen Pérez Ortiz (Vilanova i la Geltrú 1976, COAC 37.376/1), arquitecta per la ETS Arquitectura de Barcelona (2001).

Formen l’equip MIQUEL MAS ARQUITECTES al 2004, amb seu a Vilanova i la Geltrú. Al 2004 guanyen el seu primer concurs per a la construcció del CEIP Alella. Posteriorment han guanyat els concursos per a la construcció d’habitatges socials a Flix, l’escola Bressol al barri del Congost de Granollers, el Parc de Bombers de Santa Coloma de Farners, el Centre de Comunicacions del CE El Segre a Lleida i el projecte del nou Espai Jove i Sala Polivalent a Vilanova i la Geltrú.

En col·laboració amb els estudis Artigas-Sanabria, Lluís Cantallops i Taller 3, són finalistes al concurs per a la reordenació del PERI Eixample de Mar de Vilanova i la Geltrú, participant posteriorment en la redacció del projecte per a la construcció d’un conjunt d’habitatges de promoció privada (finalistes a la II Triennal d’Arquitectura del Baix Llobregat, Penedès i Garraf).

Han estat seleccionats per a les següents exposicions, Mostra d’Habitatges Socials de Catalunya a la seu del COAC de Reus, Exposició d’obres seleccionades en categoria d’habitatges de nova planta residencial plurifamiliar de la II Triennal d’Arquitectura del Baix Llobregat, Penedès i Garraf i a la 3a. Mostra d’Arquitectura del Maresme.

El projecte d’habitatges socials a Flix, ha estat inclòs dins la publicació del Departament de Medi Ambient i Habitatge “Concurs d’Arquitectura per Habitatge Protegit a Catalunya. CAT, 91 actuacions – 4.169 Habitatges”.

El projecte del conjunt d’habitatges de l’Eixample de Mar de Vilanova i la Geltrú, ha estat inclòs dins del catàleg de la II Triennal d’Arquitectura del Baix Llobregat, Penedès i Garraf.

Disposen d’una llarga experiència en la redacció de projectes d’obra privada residencial, destacant el projecte de Reforma de la casa Alayo de Vilafranca del Penedès (inclosa dins el Pla de Catàleg) com a edifici plurifamiliar, i la casa Escoda a Cerdanyola del Vallés.